söndag 22 september 2013

Viktigast en vanlig tisdag!?

En vanlig tisdag i september 2013 - vad kan den innehålla? Vad är viktigast? Inte vet jag för alla andra, men för mig var samtalet om hur vi i Upplands Väsby kommun ska strukturera upp allt arbete som sker runtomkring barn och ungdomar, det viktigaste. Att få sitta ner i lugn och ro tillsammans med en av de viktigaste cheferna i kommunen och få föra ett samtal om det viktiga arbetet runt barn och ungdomar, var en bra början. Jag tycker det är mycket bra att vi nu får till ett bra samarbete mellan nämnder och kontor genom den politiska styrgruppen som ska jobba på tvärs genom nämnderna.
Från detta viktiga samtal till en härlig stund med seniorer som tillsammans med kommunen ska få till ytterligare en seniordag, eller som vi nu ska kalla det - Seniormässa. Temat blir Kultur & Fritid för seniorer. Vilket engagemang och vilka kontaktytor som kom upp till ytan. Den 27 februari är det så dags för denna tilldragelse.
Eftermiddagen var vikt åt Riksdagens högtidliga öppnande med gudstjänst, Riksdagen och Operan. Viktigt och kul, men det är skönt att veta att det som kommer att bli ihågkommet är just samtalet om hur vi bäst får till det runt väsby barn och ungdomar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar